PONUDA I CIJENE

Sve cene u prodavnici daju se u RSD (dinar) bez troškova isporuke.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

Nudimo sledeće načine plaćanja:

  • Pouzećem
  • Uplata na račun
  • Bankovni transfer

Sačekajte molim za potvrdu e-pošte prije plaćanja.

METODE Dostavljanja

R. Srbija

POLITIKA POVRAĆAJA

Imate 14 dana da biste otkazali porudžbinu u skladu sa našom 14 dnevnom povratnom politikom koja počinje datumom nakon što ste primili proizvod.

Prihvatamo samo neotvorene stvari!

Kontaktirajte nas da pronađete rešenje: prodaja@as-lepota.rs

  • Morate informirati naš tim za korisnike o vašem broju narudžbe, predmetu koji se vraćate i razlogu za povratak. Zatim ćemo poslati e-poštu kako bi potvrdili adresu koju trebate vratiti predmetu.
  • Molimo bezbedno pakujte stavku i unesite u svoj paket broj naloga, ime i adresu

Svaka stavka koju ste prihvatili i potom vratite je vaša odgovornost dok ne dođe do našeg skladišta. Molimo vas da dobro obezbedite kada nam pošaljete vaš proizvod nazad pomoću usluge isporuke koja je sigurna za prenos vrednosti robe.

Imajte na umu da možemo vratiti samo troškove poštarine za vraćanje proizvoda u slučaju gde:

  • Poslali smo vam pogrešnu stavku, ili
  • Predmet je oštećen ili neispravan; ili
  • Gde vraćate zamenu ili stavku zamene koju ne želite da zadržite

Nećemo vratiti poštarinu za predmete koji se nalaze u dobrom radnom stanju. Troškovi ponovnog slanja artikla nazad vama zavisiće od artikla i biće Vam poslata nakon što je proces testiranja završen.

 


Politika privatnosti

Vaša privatnost nam je važna, a održavanje vašeg poverenja je jedan od naših najviših prioriteta. Mi poštujemo vaše pravo da svoje lične podatke držite poverljivim i shvatamo vašu želju da izbegnete neželjene zahteve. Nadamo se da ćete uzeti nekoliko minuta da pročitate, bolje ćete razumjeti šta radimo sa informacijama koje nam pružate i kako ih ćuvamo privatnim i sigurnim.

KORIŠĆENJE LIČNIH INFORMACIJA

Da bismo obradili vašu narudžbu, moramo znati vaše ime, adresu e-pošte, adresu isporuke. Mi nećemo prikupljati bilo kakve informacije o vama, osim ako to nije posebno i svesno smo dobili od vas. Podaci koje sakupljamo biće tačni i ažurirani. To možete proveriti u bilo kom trenutku tako što ćete kontaktirati našu službu za zaštitu potrošača. Mi ćemo odmah ispraviti sve netačnosti koje prijavite.

UPOTREBA LIČNIH INFORMACIJA

Pored toga, mi ćemo pogledati proizvode koje kupite, zajedno sa načinom na koji pregledate naš web-shop kako biste nam omogućili da vam pošaljemo informacije o proizvodima i uslugama za koje možete biti zainteresovani. Mi ćemo koristiti ove informacije da prilagodimo vaš pogled na lokaciju i učiniti ga zanimljivijim i relevantnijim u odnosu na proizvode i ponude na pregled.

BEZBEDNOST

Važno je da zaštitite od neovlašćenog pristupa vašu lozinku i vašem računaru. Uverite se da ste se odjavite kada završite sa korišćenjem zajedničkog računara.

RAZKRIVANJE LIČNIH INFORMACIJA

Mi možemo pružiti informacije o vama zaposlenima i agencijama kako bismo upravljali svim računima, proizvodima i uslugama koje ste dobili:

Vaše lične informacije nećemo objavljivati bilo kojoj trećoj strani osim ako ste se saglasili sa takvim objelodanjivanjem ili kada to od nas traži zakon. Ako prekršite naše uslove ili uslove korišćenja ili ako smo dužni da otkrijemo ili podijelimo vaše lične podatke kako bismo ispunili bilo koju zakonsku obavezu, možemo vam otkriti svoje podatke nadležnom organu. Ovo može uključivati razmenu informacija sa drugim kompanijama i organizacijama radi zaštite od prevare i smanjenja kreditnog rizika. Svako otkrivanje ličnih podataka biće striktno kontrolisano i izvršeno u potpunosti u skladu sa važećim zakonom.

OSTALE PROMENE

Promene ove politike će biti objavljene na našem web-sajtu. Savetujemo vam da redovno proveravate naš web-shop kako biste saznali našu najnoviju politiku privatnosti.